Його поцілунок останній,
Останні хвилини прощання,
Посмішка мами печальна
І телефону мовчання...
Скільки моментів чекання
Ще пережити...
Скільки моментів кохання
Нам не зустріти...
Наше життя - це блукання.
Потрібно по кругу ходити
Між елементів останніх.
І сили не має спинитись.
З сумом роки пролетіли.
Ті, де ми сильно любили...
Ті, де хотілось літати...
Й щасливі моменти спиняти.
Спогади душу тривожать.
В сни веснянкові приходять.
Серце лишити не можуть.
Забутими бути не хочуть.