Я не буду там, де тебе нема,
І де навколо холодні стіни.
Я не буду там, де завжди зима
І де довго ідуть години.
Я не буду там, де кілометри
В'яжуть свої дивні вузли.
Я не буду там, де вічні гори
З неба до землі повзли.
Я не буду там, де над рікою
З ранку сонце встає.
Але я буду там, де ми весною
Знайшли вірне кохання своє.
Я буду там, де ти мене чекаєш,
Там, де серце ховаєш моє.
Я знаю, ти мене вірно кохаєш.
І я тебе люблю, кошенятко моє!
Валентин Ганжук