На руці твоїй обручка –
око виколю – не согрішу,
тільки ще раз, на зарубку,
усміхнутися прошу.
Приспів:Я забуду, ти забудь
світло тьмяне ліхтаря,
іншим парам наші липи
іншим цвітом зацвітуть.
Сотворив Бог світ з Любові,
заповів усім: не согріши. –
Вирву я із серця з болем
все, чим досі дорожив.
Приспів.
Інші очі, інші мрії,
може, ще прийдуть до голови,
донечку назву Марія,
сина, як мене, назви.
Приспів.
Створено 13.02, 13.03. 2007 року
Музика Тетяни Кисленко