Ти просто будь! Ти просто сподівайся!
В звичайному знаходь прекрасне.
Ти йди вперед і долі не лякайся.
Нехай зоря твоя вовік не згасне!
Я поможу, підтримаю як треба.
Ти попроси – не бійся, друже!
І разом ми все зробимо як треба.
На всі незгоди буде нам байдуже.
Ти сам – герой. А разом ми – команда.
Героїв жертва нас молила,
Щоб більш ніколи вража пропаганда
Наш тяжкий шлях до щастя не змінила.
Ти будь! Ти вір! Ти просто йди до цілі!
Я – поруч. Знай! Я також хочу,
Щоб в злагоді ми жили в Україні
І щоб в дітей були безжурні очі.