Запитаю у Бога " Коли?",
Відповіш на питання єдине.
Чому так важко в житті?
Знайти ту,рідну людину?
За що така кара скажи?!
З кожнем днем чим дужче кохаю,
Та стає мені він чужий,
Але за ним я помираю.
Чи можуть його посмішка й очі,
Звільнити закутую душу?
Чи всі ці страждання,
Самотушки стерпіти я мушу?!
Життя- це безкрая дорога.
Коли бачу тебе,я тікаю.
Не зустріну я тут нікого,
Та за тобою я помираю.
19:39. 19.09.2014