Життя проходить, наче одна мить,
Але важливо у любові кожен день прожить.
Любов’ю серце ніжно огорнути,
І про ненависть, і про зло забути.
І не важливо, що ти маєш у житті,
Важливо правильно цей шлях пройти.
Прожити і відчути кожну мить,
І жити, жити, поки світ весь спить…
Нехай не бачить хтось, та очі ти відкрий!
Усе для тебе в цьому світі, зрозумій.
Повір у себе, будеш мати все,
І твоя віра від усіх незгод тебе спасе…
У цьому світі є людина лиш одна,
Що дасть тобі прожити життя сповна
І тобі щастя назавжди подарує…
І ця людина тебе зажди бачить, чує.
Ти не повіриш, хто ж ця людина,
Твоїм життям вона керує так невпинно…
Я знаю, ця людина – лише ти,
Ящо захочеш, зможеш все в житті пройти…
Якщо ти народився, значить вже ти переміг,
Ти переможець, пам’ятай це кожну мить!!!
Якщо не віриш, ти на себе подивись,
Скажи – я сильний і тихенько посміхнись…