Пробі, лід затонкий, щоб писати на ньому пальцями.
Ополонка синіє, як дірка наскрізна в черепі.
Хто тобі, хто тобі так ласкаво подав цю птицю, щоб всмак повечеряти?
Де в тобі, де в тобі та кишеня, в якій все міститься?
Мислимо, місто спить, три вікна і ліхтар лиш надривно світяться