Рік співало тихо
Серце...
Зараз моє лихо
Мертве.
Безліч слів німих
Зараз.
Голос в мені стих-
Вдалось!
Час мене зберіг
Від долі.
Але згадок всіх
Доволі!
Погляд твій-листок
Чистий.
Ріже той урок-
Хтось лишній!
Так, мовчать вогні
В росах.
Спокій дай мені-
Вже досить!
Влітку білий сніг
Не впаде.
Погляди до ніг?
Я рада!
Дай мені, мій світе,
Крила.
Я ж так його, мій рідний,
Любила!!!
Через всі помилки
Зустріч.
Ризик той великий
Мучить...
Річ згадав одну
Той вечір.
Ти ж сам його забув,
До речі!
Крізь доріг всі кручі
Воскресну.
Заберіть ту зустріч
І весну!!!