Звуки музики, шум, гамір,
джінси, юбки, чобітки,
раз за разом світло гасне,
серце рветься на шматки.
Твої губи, твої руки,
очі – сині небеса;
я придумав нині казку,
в ній герої – ти і я.
Ми герої, ми герої,
ми герої казки-ночі
казки-пісні без кінця!
Спрагле горло, спрагла думка
не гамує їх вже ”Sprite”,
в пишній залі справжня дурка,
а для нас – то милий рай.
Твої губи, твої руки,
очі – сині небеса;
я придумав нині казку,
в ній герої – ти і я.
Ми герої, ми герої,
ми герої казки-ночі
казки-пісні без кінця!
Створено 22. 04. 2007 року, м. Львів
Опубліковано: "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. VIII. Дрогобич: "Посвіт", 2009. - С. 127.