РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ
Ми - нова, потужна сила
Кажуть радикальні вила
В списку ж глядь - великі й малі
Лише радикальні граблі
БЛОК ПОРОШЕНКА
Час єднатись! Що це, що?
Це Блок Пральний Порошок
А коли їх оберуть
Все підряд вони зіпруть!
НАРОДНИЙ ФРОНТ
В нас команда сильна, фронт
Розтулили вшир ми рот
Крим злили і гривню вмить
Друзі, знов нас оберіть!
Опозиційний Блок
Стара пісня знову лине:
Стабільність, мир, традиції
До народу України
Ми у опозиції
ПРАВИЙ СЕКТОР
Патріоти й добре б'ються
А в новинах й на ТБ
вперто ігноруються
Знаю, вміють воювати
Чи зуміють керувати?
САМОПОМІЧ
Візми й зроби, а не чекай
що змінить хтось твій рідний край
Коли ми станем поряд і пліч-о-пліч
Чи буде нам потрібна "Самопоміч"?
Комуністична партія
Ми знову тут, червона зрада
Чому ви Ленінцям не раді?
Сильна Україна
Всі знають - Україна Сильна
Але наші текст написаний дебільно
Горлав Тигипко: "Сильна Україна"
Народ відповідав луною: "хрін вам! хрін вам!"
Громадянська позиція
Говоримо ми правильні слова,
і в нас Гриценко - голова
Завжди все вірно говорив,
нічого з того не зробив....
Батьківщина
Україна переможе!
Вірю-вірю, Юля може!
Переконують з завзяттям
У палатках білі браття