Він нічого їй не обіцяв,
він просто був. Десь між рядків.
Він інколи без неї скучав,
бувало, навіть приїхати хотів.
Він ні про що її не просив,
він просто був. Не таким, як всі.
Її долоні в нього вросли,
чи може так здавалось її?
Насправді все маячня,
і без нього можна жити.
Він не любив її, але щодня,
він незрівнянно вмів смішити.