Я не боюся нічого, окрім очей без надії.
Вони - пусті та темні, в них вже давно немає мрії.
Я не боюсь падінь та болю не боюся.
Не страшно,коли вимикаються думки,але без серця не обійдуся...
Любов повинна жити в наших серцях,що б'ються
Лише вона допомагає їм й тоді вони сміються.
Життя набуває нових і яскравих фарб,коли любов приходить
І навпаки німіє, коли назавжди відходить.
Такі банальні речі, а які важливі!
Ми хочемо творити, бігати, літати у щастя пориві.
Нам не важливо все на світі - є лише одна або один,
Котрі дарують нам кохання і безліч незабутніх хвилин.
Я не рахую своїх поразок, страхів та невдач,
Бо що таке для мене розпач?
Ніщо, коли я відчуваю,що живу, що я люблю
Тоді я все здолаю, всі перешкоди обійду.
Ні,не боюся війн та катастроф,
Сумних, страшних рядків і строф.
Коли зі щастям за руку я іду-
Я все здолаю, всі перешкоди обійду!