Як це люди не бачити світ?
Мамо,легко бути незрячим?
В темноті я живу уже стільки літ,
І впевнений вже непобачу.
Це боляче люди небачити світ.
Самотність тебе огортає.
Німа тишина через хвіртку воріт
Ночами тебе виглядає.
Знаю, що світ повен добра.
Я з ним поділитися хочу.
Бо ми,як і вся та товпа,
Лиш не бачимо іншії очі.
Матусю,назавжди знаю вже я
Що ніколи тебе не побачу.
Не бачить-не жити матусю моя,
Та долі цю примху пробачу.
20.10.2014. 21:06