вмій гордо ту хвилину пережити
коли в думках своїх ти втратив все
і знову світ навколо відтворити
без спогадів... їх вітер віднесе..
вмій гордо ту хвилину пережити
коли навколо тебе тишина
і самоту в свободу перелити
й вином печаль розбавити сповна
вмій гордо ту хвилину пережити
підняти голову і гордо далі йти
вмій щастю в очі прямо подивитись
знайшовши - вічно в собі берегти
не знаю я, чи щастя це чи досвід
й чи зможе хтось подібне повторити
але назавжди залишивши німий слід
вмій гордо ту хвилину пережити...