чому так важко забувати радість?
чому минуле у своїх обіймах так тримає?
чому закінчилось усе давно....?
а серденько ніяк не відпускає
чому живеш ти у моїх думках?
уві сні приходиш часто в гості
невже ця лінія така тонка ?
і як накажете із цим боротись?
чому хороші спогади тримають?
і як же прірву цю перестрибнути?
і як питання ці забути і збагнути
- хороше вже минуло, його не повернути..