розділи небо....
пошукай там частинку мене....
і лишніх фраз вже не треба...
уся біль з часом пройде....
забудемо все....
змусьмо себе більш не шукати один одного...
облиш мене....
а я замерзну з зимою холодною....
звільни мене від своїх почуттів....
я й над своїми пощади не маю....
не шукай дороги....вже нема там моїх слідів.....
я повітря, що пахне тобою у собі заховаю....
розділи небо....
те, що для мене творив.....
і благаю... не треба....
думать про те, що Л ю б и в......
Smeri4ka