холод бере мене крижаними пальцями.
зимовий блюз з джазом.
давай, стріляй! зроби surprise..
закутуючись в його сині вени переплетені з капілярами,
я розумію, що врешті знайшла те, чим заповню пустку.
мій герой.
мій центр всесвіту.
моє спасіння..
мій епіцентр хаосу.