"Ой хто,хто Миколая любить?"-
Лунає пісня в далині,
А я стою й прошу святого,
Щоб він листа приніс мені...
Не хочу іншого дарунку,
Щоб повернувся із війни,
Герой мій, любий татко,
Якого всі чекаєм ми!!!
Прошу святого Миколая,
Хоч трохи миру і тепла,
І щоб ніде у цілім світі,
Не знали діти ,що таке війна.
А ще, попрошу Миколая,
Щоб повернути ті часи,
Де не стріляють в спину гради,
Не топчуть землю чужаки.
Попрошу я також святого,
Від всьої України,
Щоб в мирі й щасті ми жили,
Щоб вільні всі були й щасливі.
Не хочу іншого дарунку,
Пишу я Миколаю,
Домівку й татка збережи,
Тебе я так благаю!!!
Не хочу іншого дарунку....
10.11.14р.