Ти для мене неначе наркотик,
Ти для мене як солодкий дурман.
Мені б ще раз відчути твій дотик
Й твоєї душі відкривать океан.
Мені б аромат твій вдихати
І грітися твоїм теплом.
Мені б кожен день тебе цілувати
Й завжди бути з тобою разом.
Ти для мене неначе наркотик,
Ти для мене ніби ніжний сон.
Мені би ще раз відчути твій дотик
І знов потрапить у твій полон...
Валентин Ганжук