Не називай мене, будь ласка, братом,
Бо не брат, ніякий, я тобі !
Ти сунеш, щоб окупувати,
Те, що завжди належало мені...
Не брат мені... і, навіть, не сусід...
Ти - раб ! А я- людина вільна...
Нікчемний, назавжди, залишив слід -
В той час, як Путіну ти став покірний...
Який це брат, на брата йде війною ?
Який це брат, вбива своїх братів ?
Не подорозі, більше, нам з тобою...
Ти захотів, зробити з нас рабів...
Та не забудь, що ми є люди вільні!
А ти є раб, покірний сатані!
Та знай, розсудить нас з тобою
Бог, на найстрашнішому суді...
Автор : Назар Гузій 12.12.2014р. (с)