Закохайте мене у весну,
Закохайте у сонце, у небо.
Щоб не співала пісню сумну,
Бо вам пісні сумної не треба.
Закохайте в квітчасті шпалери,
Закохайте в асфальт пекучий.
Закохайте у гарні манери.
Закохайте у ліс дрімучий.
Закохайте у сірі будинки,
Закохайте у темні ліфти,
І з смерттю тяжкі поєдинки,
В філософські роздуми самоти.
Закохайте в непроглядність туману.
Закохайте в життя без обману.
Дайте віру міцну і святу
І надію здійснити мету.