Сьогодні ти знову наснилась мені,
Порушила знову мій спокій.
Допоки ти будеш приходити в сни?
Тривожити будеш ти поки?
В рожевій країні я в мріях живу
Там щастя, там ти, там кохання.
До себе я ніжно тебе пригорну,
Ти – перша любов і остання.
Казкова красуня, царівна моя,
Як зірка у небі ти сяєш,
Коли ж рано вранці прокинуся я,
Ти, люба, одразу зникаєш.
Без тебе порожня планета Земля,
Заплющу щільніше я очі,
Не хочу, повір, просинатися я,
Бажаю подовження ночі.