Якщо в дім іде грабіжник −
Не відказуй ні у чому
Дай йому гостинців різних,
Запроси його до столу.
Як стріляє – стій рівненько,
Щоби він не промахнувся,
Привиди йому ще неньку,
Щоб убити не забувся.
Кожен! Кожен Українець
Так робити зараз має
А зачепить лиш чужинця ,
То фашистом зразу стане.
Й ще одне важливе діло,
Той грабіжник геть не винен,
То Америка насіла,
На країни порчу чинить.
Пам’ятай Вкраїнець – бидло,
Без своєї навіть мови,
Без своєї думки…
Стидно!
Коли нас отак позорять!
Чом скривився? Що, ганчірка?
Ти не віриш в свої сили?
Це ганьба для чоловіка,
Піддаватися сопливо.
Пригадай, як Вишневецький
На воротях у Стамбулі,
З ворогів на краю смерті,
Глузував до в серці кулі.
Але що ж… перевилися,
Може.. й справді, йдіть в Росію,
Нащо ці лохи здалися,
Лиш позорять Україну…
П.С:
Може десь і нецензурно,
Але від душі, про правду,
Й по−козацьки солідарно.
Для щурячої громади.
"І хто в цьому правий"...об этом надо спросить народ Донбасса...в первую очередь!
Сніжана Репеченко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ну а як же, усіх Українців питати не треба, хто вони такі? Давайте будемо слухати купку зрадників...
Вони в скрутному становиші, жалко їх.. але самі винні, не треба було терористів підтримувати! По всій Україні покищо ж такого немає? А все тому що у нас зрадників практично немає.
предлагаю описать логику предателей славянства - нашего общего прошлого, где наши общие предки покоятся...
Сніжана Репеченко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ще й Росіян описати?...
Та не варто, так уже сталось, у нас різні країни... Жили б мирно далі, так ні - їм аби грабастать.
СЛов'яни... а скільки народностей живе у Росії? і чому всі в одній країні..
Як же вона любить чуже. А скільки це смертей...
Не беріть на себе такого гріха