Не держи на мене зла.Я знаю - Його ти любила,
і спогади в серці , мов перли чудні́ , берегла.
Ах,доля-хитрунка, що ж іншій Його доручила?
По двох берегах ,на ві́ки-віків , розвела.
Не держи на мене зла.Та ні капельки я не шкодую,
що ,тоді, полонила Його ,посміхнувшись на мить.
Ти питала мене ,чи життя я Його розфарбую?
Мене інше цікавить - Невже тебе й досі болить?
Ти пробач і за те,що Він мною любимий мужчина.
Так - голубить мене.Так - він мною одною живе.
Як зарадить тобі? - Щоби було життя не рутина...
Ти усе зрозумієш,коли біль твій нестерпний пройде.
Не держи на мене зла.Бог - він усе розсудить.
Бо ж я та́кож любила.Я та́кож Своє берегла.
Суперечки - пусте.Не зарадять вони.Лише згублять.
Хай щастить тобі,знаєш... Я не тримаю на тебе зла.