Пригоди Ю.В.Т. Юля голодує.
Всі кияне в трансі,
Тільки гомонять
Про Майдан, про шанси
Владу помінять.
Хоч юрби сумують –
Долетіла вість:
Юля голодує,
Нічого не їсть.
Не бере бананів,
Не бере борща.
Як же Юлі –мамі
Важко потощать?
Схудла наша Юля,
Де її краса?
Щоб усі звернули:
В чом проблема вся?
Підписи з ЄСом
До сих пір нема.
Важко, як під пресом –
Не зручна тюрма.
Люди бездоганні,
Біль тече в вірші,
Юліни кайдани -
Лезо для душі.
Віра ще не вмерла
І надії мить -
Юля як Мандела
В Африці сидить.
Юлі б на Майдані
Маси підіймать,
Керувать повстанням,
Щоби Раду брать!
Закликати маси,
До рішучих дій.
Навіть підораси
В том не без надій!
Підпишіть угоду,
Влада бандюків!
Бачите, народу
Вже палає гнів!
Гнів тече Майданом,
Вулиця кипить -
З нами Юля-мама,
Юлю не зломИть!