Повертайся живим. До мене.
Стукіт серця.Тиск.Шалений.
Ти далеко.Схід.Холод.Вітер.
Лиш молитва колише віти.
Сонце світить.Зрадливо гріє.
Плаче мати. А син мужніє.
Поряд кулі. Гарматні змії.
Плаче мати. Солдати мріють.
Мир та спокій. Одна країна.
Діти й батьки - одна родина.
Неподільна, неповторима.
Вмита кров’ю… одна Україна.