Якщо не пишуть люди, вірші про війну,
Вони є значно щасливіші,
Ящо не їдуть близькі люди на чужину,
Не знаютимуть розлуки ціну.
Якщо не плаче мати за дітьми,
То серце радістю сповите,
І світ із вірними друзями,
Вже означає лекше жити.
Якщо все літо без дощу,
Яскраве сонце,запах ягід,
Кругом всього так досхочу,
І відкриваєш нові горизонти.
Якщо все літо пізнаєш,
Життя,людей,і щось таємне,
Ящо кохаєш ще й взаємно.
То тільки так відкриєш щастя неземне.