Славлю тебе, прославляю
Село моє рідне.
Творю, пишу і шукаю,
Бо ти того гідне.
Ти красуєш наче пава
У дубах високих.
Хай летить про тебе слава,
Аж за Дніпр широкий.
Славлю тебе Крута Слобода,
Будь же завжди гарна.
Хай обійдуть тебе лихо і біда,
Хай у нас з тобою буде усе файно.
червень 2009