Життя - це не пошук себе.
Книги пишуть про це.
Життя - це створення себе.
Що не пройде без тебе.
На життя потрібно дивитись ,
Мов ти у подорожі довго,
Можливість подорож здійснити,
Один лиш раз тобі дано.
Життя -не випадок чи факт,
Життя,як буря твоїх думок ,
Що проносяться як акт,
Театр,де ти сам обираєш напрямок.
Життя-це не бажання твої,
Буває,зовсім щось нехочем.
Життя-це думки твої.
Які небесний ангел інколи шепоче.
Буває також відчуття,
Міняти треба щось в житті своєму,
ТО є не просто вічуття,
Це покдик змін у серці твоєму.