Де ж ти люба наша, ВЕсно?
Зачекались тебе ми.
Вже пора життю воскреснуть
Після довгої зими.
Вже сумуємо за співом
Солов'їв в гаю зеленім.
Ти створи Весно нам диво -
Одягни у шати клени,
Прикраси у рясні квіти
Ще й сади, степи й лани.
Будем ми за них радіти,
Хай красуються вони.
Де ж ти люба наша, Весно?
Ти мерщій до нас лети.
Лише те життя воскресне,
До якого прийдеш ти.
березень 2010