Як хочеться тебе обняти, брате,
Щоб біль усю твою забрати
І ласкою тебе зігріти,
Щоб знову розцвіли духмяні квіти..
Як хочеться тобі мати повернути
І в теплий светр загорнути,
Любов'ю, ніжністю, теплом її шитий,
А не горем і стражданням пережитий..
Як хочеться тобі спокій подарувати,
Щоб міг вночі ти солодко спати,
Щоб прокидався з посмішкою на устах,
А не в гірких, солоних сльозах..
Як хочеться тобі добра, брате,
Пустоту твою замурувати,
Щоб цілий вік біди не знати,
Щоб оберігала тебе завжди мати...!(