Надто гамірно, швидко і шумно -
це стомлює.
В голові 100 ідей
та вони лиш ідеями лишаться.
Все що в пальцях моїх
надто швидко марніє і кришиться.
Хоч в думках надто довго сидить.
І не викинеш.
І не хочеться поряд нікого ...
...це стомлює.
Хочу моря . На дотик, на смак
І щоб тихо скрізь.
А в моєму німому смартфоні знов 2 повідомлення:
Нова акція від"..."
...і від нього(?) "Давай зустінемось"..