Голодна. Ні не від того,
Що мучу шлунок різними дієтами.
Голодна на любов я,
Й стала мов цей нещасний діабетик.
Мовчиш? Не маєш що сказати?
Мені не дивно. Вже й звикла, чесно...
Чомусь сміюсь, хоч плюнув мені в спину,
Та я не здамся у полони часу.
Я не пишу?..Повір, що дуже хочу.
Та часом гордість дає себе знати,
Ні не від болю, я щоночі плачу,
Та й не від того, що довго чекати.
Ти бачив сльози на моїм обличчі?..
Та ні, напевно щось попало в око.
З тобою ми на межі узбіччя,
Яке знаходиться не так й далеко.
Мабуть не ми або помиляюсь.
Чомусь скрипить в душі. Каюсь!
Ти не зважай, мені пройде... Хвилину.
Ти забувай, я не забуду. Винна.