Сонячний зайчик
Зайчик танцює на білій стіні
І посміхається щиро мені.
То по руці мене гладить тихенько,
То по очах пробіжиться швиденько.
Кличе уранці вставати мерщій,
Дім до порядку приводити свій.
Поки роблю ці чудові поради,
Зайчик мене підбадьорює радо.
Друзів лунає на вулиці сміх.
В домі спускаюсь по східцях крутих.
Тільки я вийшов за рідний поріг –
Зайчик у променях лагідних зник.
Приспів:
З зайчиком сонячним добре дружити,
Сонячним настроєм всіх веселити!
Зайчик, стривай но, тебе дожену,
Вдвох заспіваємо пісню одну!