Надто слабка для світу.
Батьки ніколи не будуть гордитись,
В них для цього є старша сестра.
Я на рингу не вмію битись,
І для поета надто проста.
Тягар для друзів і близьких,
Всі покладають великі надії.
На дорозі життя дуже слизько,
Я слабка і встояти не вмію.
Далеко не сонячне серце,
Без іскри і бажання в очах,
Я слабка це вам не здається
Здаюсь при складніших речах.
Викидаю з сміттям всі бажання,
Так важко тягнутись до Бога
Не перша я, не остання,
Душа якої занадто убога.
Серце переповнене страхом,
Десь глибоко вмирає надія.
Підтримка від вас для невдахи,
Віддячити ж вам не зумію.
Мої рідні, коханий і друзі,
Завжди будуть біля мене,
Я інша, лиш в світі ілюзій,
А в цьому я завжди нікчема.