Віддай мені,
віддай мені свої руки.
Подаруй мені,
даруй мені свої рухи.
Ми забутими днями,
йдемо назад.
З нами дощ, а ми град.
Віддай мені,
віддай мені свої очі.
Даруй мені...
Я знаю чого ти хочеш.
Ми забутими днями,
йдемо вперед.
Вогонь!... Ми вщент.
Віддай мені,
віддай мені своє світло.
Я знайду тебе,
буду тобі вітром.
Ми забутими днями,
йдемо туди,
звідки небо нам дарувало сни.