Надежда Мартынова /Данчак/
МАТЕРІ
Моя матусю, Ти, в моїх думках,
Я бачу образ твій, рідненька.
Твій голос лагідний, тихенький,
Твій сміх, усмішку на губах.
Ти в серці слід свій залишила...
Ласкаво, ніжно нас – своїх дітей,
Любила, пестила, учила, наставляла,
Діяти по справедливості, по честі,
На вчинки наші вказувала і казала,
Поради нам давала, з любов’ю,
Ніжно, до нас ти промовляла...
Пісні співала, вірші читала.
О, матінко, ти рідна наша –
Ти так далеко, в душі близенько,
Ти в серці назавжди, у мене залишилась...
© Copyright: Надежда Мартынова Данчак, 2011
Свидетельство о публикации №111041003465
ID:
564878
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 07.03.2015 12:48:58
© дата внесення змiн: 07.03.2015 13:24:25
автор: nadegda
Вкажіть причину вашої скарги
|