Посміхайтесь, жінки, - хай зігріється світ цей довкола.
Помоліться, жінки, - хай усіх обминає недоля.
Хай минають роки, а літа все пливуть за водою,
Хоч старіємо ми та душа все живе молодою.
Помоліться, жінки, і за батька, за матір, за сина.
Хай усіх у житті обминає нещасна година.
Посміхайтесь, жінки, одягніть вишивані сорочки.
Ви - красиві усі, України і Бога ви дочки.
Ні біда, ні жура, ні мирська суєта не поглине,
Ніжність, ласка, любов, доброта вас повік не покине.
Посміхайтесь, жінки, - і цей світ подобріє довкола.
Помоліться, жінки, і душа хай прямує до Бога.