Сьогодні я пливла по морю,
Ловила хвилі золоті.
І вітер плескає в долоні-
Такі прекрасні літні дні.
Моя луска блистить на сонці
І водорості між хрящів.
Так хочеться,так хочеться
Зробити те,що не зумів...
Шукаю вдало я поживу
І воду п'ю,я в ній купаюсь.
Не вірю в дурну сміховину,
Що море з хвилями в коханні.
І хоч німа я риба зовсім,
Ніхто не чує дум моїх.
Я колихаюся на хвилях,
Пливу в думках своїх нудних.
Я мрію,щоб черв'як маленький
Сьогодні трапився мені.
Я мовчки плямкаю губами
В воді прозорій,озорній.
І так проходить вечір тихо
Я спати з хвилями пливу.
Люблю ловить морську я втіху,
Добраніч,море,я живу!