Янгол за кермом твоєї долі
Вимислив звернути до небес
І тебе відправив на поклони
В Царство саме де Господь воскрес
Чом твій страж так злегковажив,друже
Янгол на права не здав якось
Він не знав усіх молитов схоже
І по трасі гнав … усе зійшлось
А святий Петро ключі для тебе
Вже давно напевне зготував
Вже підеш сьогодні на те небо
Про яке не раз в піснях співав