Я сьогодні залишуся вдома.
Надто холодно. Падає сніг.
Ти не тут. Я впадаю у кому.
Не здавайся. Ти ж зовсім не з "тих".
А у мене... на серці не камінь.
Намагаюся жити, проте...
Я не знаю, що сталося з нами.
НАДсамотність в душі проросте.
Кожен ранок я слухаю тишу-
Обіймає за плечі мене.
«Я ніколи тебе не залишу...» -
Все минає. З роками мине.
Люди кажуть, що я божевільна.
Вже давно відпустити пора
Тих, кому я бажаю добра...
Тих, кого я люблю... надто сильно.
Я сьогодні залишуся вдома.
... У холодних рядках пустоти
Намагаюсь тепло віднайти.
«Вже ніколи тебе. І нікому».