Солодом запечуться рани,
хмільними мріями
марностями,
обіцянками вічності.
Зникнуть публічні ракурси
ілюзійні фокуси,
приписи.
Все стане правдою,
рівною стежкою
безмежною.
Забудуться чекання,
таємні хвилювання,
кохання.
Усе піде вглиб часу,
переступаючи відразу
до смутку.
Життя швидкісне,
та не рейкове,
раптове.