Привіт, вам всім, брати мої
І де ви були?
Я вас шукав ,я вас гукав,
а ви нечули.
Немов крилом в один момент
махнула доля ,
і нас ,мов цвіт отих квіток
роздула в полі .
Ми йши вперед.
Хай більше їх ,но нам начхати .
Нам всеодно тоді було ,
нас незламати.
Ми йшли туди,
де тінь страшна всіх забирала .
Ні сильний страх ,ні куча зла
нас не зламала .
Уже давноя, я так хотів
це вам сказати!
Звжди хотів таких братів-
нас незламати