ми хочем вже -не потім і не завтра
ми хочем те - що найдороще у житті
чекати, звісно будуть якщо варто
та помилки для нас не головні
ми хочем так щоб краще було іншим
ми хочем дарувати лиш тепло
від болю не становляться сильнішим
і не важливо чи це зараз чи давно
ми хочем вже-тоді так довго не чекайте
ми хочем перші -може краще другим дати шанс
кохати можна вічність а страждати
не варто якщо доля зводить вас
ми хочем вже-тоді робіть на зустріч кроки
ми хочем ,якщо дійсно- то не спіть
ідіть і до бивайтесь бо життя коротке
вас там чекають щоб любить