любити можна цього не сказавши
любити можна і пішовши геть
втачати голову не знавши
що у любові не прийшла ще смерть
любити можна дні і ночі
з роками переконуючись в те
що не загасли від любові очі
що промінь ще в душі живе
любити можна в різний спосіб
і зрада хоч як не назви -не головне
любов зростає не коли дорослий
а лиш тоді коли люблять тебе
любити можна сам на сам з журбою
із гілкою що пробивається ввікно
дивитись в небо теплою весною
і розуміти -не пройшло
любити можна та чи комусь треба?
мабуть що відповідь знайдіть самі
любити будуть ті хто просять в неба
хто не рахує дощ а лише ясні дні