Складаю любов свою у літачок.
Відпущу, напевно - нехай політає.
А сльози і стогін - стулю в кулачок.
Біль серця - туди ж. Боже, пальці ламає...
Складаю любов свою у літачок.
Запущу у небо. А може вернеться?
Зникає у висі життя світлячок,
Щодуху, немов на свободу несеться...