Обсирати вміють всі
І дорослі, і малі.
З голови і аж до ніг -
-популярний завжди гріх.
Брудом з рота поливати,
Нахамити, обізвати…
В цьому своя благодать,
Курва дошка, твою мать.
У думках когось згадати,
І давай його картати.
Той - рагуль, а та – вівця,
Без фігури, без лиця.
Руки з дупи, ноги з вух,
Клаповуха, недолуг.
Бреше, смалить, і краде,
Спить, гуляє, пропаде.
Завжди хтось комусь щось винний,
Безталанний і злочинний.
Через нього, через неї,
Гинуть всі мої ідеї.
Навкруги одні поганці,
Тільки ти один у рамці,
Зі святим блискучим німбом,
Ошокований цим бидлом.
Обсирати люблять всі,
І дорослі, і малі.
Лиш не люблять, коли їх -
- З голови і аж до ніг.