писати важко всеж мені
коли нема про що писати
коли усяміхнена маска лиця лежить в стороні
коли не важко просто не хочеться казати
про все що трапилось зі мною у ті дні
читати важко коли біль стискає душу
коли нема як прочитати в темноті
коли усміхнена тривога грається а я терпіти мушу
тоді коли ми сам на сам з собою стаєм злі
писати важко все ж на то причина
коли нема таланту просто є папір
друкарські навики і школа що прогулював не часто
та всеж не вчився а лиш переписав чийсь колись твір
писати важко цим потрібно жити
і не коли притисне просто знати мить
писати чи забути ці дві рифми
писати я приходжу коли ще болить