Даремно ждалося,надіялося,сподівалося,
що ще кохання знову прилетить,
з тієї юності,коли ми зустрічалися,
воно в тобі вже зовсім не горить.
Воно в тобі вже зовсім все погасло
з роками,що майнули в небуття,
розпорошилося на нових друзів,
тепер воно просте наше життя.
Тепер кохання наше без кохання
як слово більшовиків - товариші,
як розділити його порівну між нами,
то в корні буде це - товари, та приставка - ші,як вші.
Товари це ми з тобою, а приставка - друзі,
мені коханки,тобі твій чоловік,
а в Біблії віками що складалась,
є застереження про Царство,що не встоїть,
зруйнуються всі Царства і не встоять,
ні дім,ні чоловік з розділеним коханням.
13 вересня 2010р.
***
Взаємності мій розум вимагає,
а деж вона,душа болить,
з відмовою твоєю все згасає
і в далечінь спливає кожну мить.
вересень 2010р.