Чим більше діти підростають
частіше треба в них питать,
якими хочуть вони стать,
адже у цій простій розмові
вся якість їнього життя,
чи попливуть вони за вітром,
як та билина в небуття,
бо можна мріяти про море,
а потонути назавжди
в стакані пива і води.
Звичайно краще, щоб не красти
і жити вільно без нужди,
яку знайти собі роботу
і полюбити назавжди,
а потім ще й прийде кохання,
або блукання назавжди,
ти задавав собі питання?